Paula Cobbaert

Echtgenote van Bellarmin Deraedt(†)

Geboren te Okegem op 20 november 1924
en overleden in WZC Sint-Carolus te Ternat op 31 december 2020

Reacties:

 1. Oprechte deelneming bij het zware verlies dat jullie familie treft.

 2. Mijn oprechte deelneming .

  Vrijwilliger gelijkvloers St Carolus

  Linda Van der Mauten .

 3. Innige deelneming bij het overlijden van jullie moeder , grootmoeder.Sterkte in deze donkere periode

 4. Innige deelneming met het verlies van jullie moeder, grootmoeder en overgrootmoeder L lena Van de Gucht (poetsdienst geweest)

 5. Onze oprecht medeleven bij het heengaan van Paula, onze vroegere buurvrouw. Sterkte aan de familie.

 6. Goede familie, echt verrassend is het natuurlijk niet als je je dierbare op zo’n mooie leeftijd moet afgeven, maar toch komt het binnen. Wij kenden Paula als een warme familievrouw en goede buur in de Houtmarktstraat. Ook goede vriendin van onze (schoon)ouders, Jeanne en Louis. Samen met haar zus zorgde zij altijd voor een warme thuis voor iedereen die haar dierbaar was. Het wegvallen van Bellarmin en Cecile kwamen hard aan. En op de valreep van het nieuwe jaar moest ook Paula haar meerdere erkennen in de dood. In normale omstandigheden kon dit een aanleiding zijn om elkaar nog eens echt te ontmoeten en bij te praten. Maar helaas… Sterkte in deze donkere dagen.

 7. Wij bieden u en uw familie onze innige deelneming aan bij het overlijden van uw moeder en grootmoeder. Vanwege Margritte De Troyer en kinderen.

 8. Dat de mooie herinneringen aan “Paula”
  jullie harten mogen verwarmen.
  Oprechte deelneming.
  Fam. De Couck – Van Overwaele

 9. Onze diepe innige deelneming van het heengaan van U echtgenote, wij leven met U Maria in onze gedachten, Henri en Sylviane. Te Bastogne. Van Tricht – Hozay

 10. Beste familie,
  herinneringen zijn als foto’s.

  Foto 1: 1960 (ongeveer) en vakantietijd. De beige Volkswagen (kever), boterhammen in de koffer. Met twee families naar zee, Bellarmin aan het stuur.
  Foto 2 : de zondagen. Speelplaats genoeg voor kinderen op de koer van Houtmarkt 167 en 169. Daarna : eten van het eerder geslachte varken.
  Foto 3 : een koffietafel. In de Portugeesstraat met de (groot)ouders : Jeanne en Jef Jacobs, moeder Jeanne Van Schuerbeeck, Elvire en Jan Vandenbosch, moeder Alice, Paula en Bellarmin De Raedt.
  Foto 4 : de levensavond in het rusthuis. Moeder Paula, in haar zetel, vertelt graag over de familie, een nieuwe geboorte. Het leven gaat verder.

  Warme herinneringen. Dank u wel, moeder Paula.

 11. Veel sterkte bij het overlijden van “meter Paula”.
  Ze heeft lang op jullie pad mogen mee wandelen – waar jullie ongetwijfeld heel dankbaar voor zijn – maar net dat maakt ook dat het afscheid zo moeilijk is…
  Ik zal me haar herinneren als een warme vrouw, met een sappig Liekerks accent, die nu ongetwijfeld veel zal te vertellen hebben aan jullie peter Min. Veel goeie moed om dit verlies en verdriet een plaatsje te geven.

 12. Lieve familie, wij bieden u onze oprechte gevoelens van deelneming aan bij het verlies van jullie moeder.

 13. Onze oprechte deelneming bij het heengaan van jullie moeder en grootmoeder. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Leon en Annie Brion Timmermans.

 14. Langs deze weg bieden ik en mijn echtgenote Danielle onze oprechte deelneming aan aan de famillie . Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke periode.

 15. Beste familie,

  Al mag een dierbare bij wijze van spreken 200 jaar oud worden, dan nog geef je hem of haar niet graag af. Heel veel sterke aan jullie allen.
  Paula was de buurvrouw van onze ouders, Aimé en Adrienne. Alle drie maakten ze deel uit van een fijne, warme buurt (Cecile, Madeleine, Nieken, enz, …) Met Paula verdwijnt nu wellicht de laatste der Mohikanen daar op de Houtmarktstraat. Maar ik ben er zeker van dat ze in die andere dimensie weer de fijne buren zijn die ze altijd waren. Rust in vrede, beste Paula.

 16. Beste familie van Paula,
  Wij hebben het genoegen gehad om Paula een paar keren te ontmoeten n.a.v. familiale gebeurtenissen o.a. doopfeestjes. Wij kunnen helemaal instemmen met de mooie teksten op het rouwbericht en het bidprentje.
  Met de betuiging van onze oprechte deelneming.

 17. Beste Eddy en Maria ,onze christelijke deelneming bij het overlijden van jullie ‘ dierbare mama ‘ en jullie lieve grootmoeder en overgrootmoeder Paula. We wensen jullie veel sterkte en vertrouwen maar ook dankbaarheid voor het mooie en lange leven dat jullie mama mocht genieten, ook veel sterkte gewenst van mijn ouders Etienne en Marie-José Van Dalem – Van Den Eynde uit Ninove.

 18. Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn .Moge dit gebaar een teken van medeleven zijn.
  ONZE OPRECHTE DEELNEMING
  albert lagrange & augusta gorteman

 19. Innige deelneming en veel sterkte,troost in deze moeilijke tijden.
  Johan en Rita
  D’hoe-Sergooris

 20. Wat zullen we je missen Meter Paula! Je was een inspirerende dame. Je belandde iets eerder in het rusthuis door een val. Je start was niet evident, maar je maakte er het beste van, en was dankbaar om de goede zorgen, je kamer met het zicht op heel wat beweging. Ook al kende je nog wat lichamelijke ongemakken, je vocht je er steeds doorheen met heel wat levenslust. Jou bezoeken gaf nog steeds diezelfde warme interactie van vroeger op de houtmarkt. Jij hebt me Porto leren drinken. (water was immers voor de beesten) Elke Porto die ik nog drink, is er eentje op jou, en om wie je bent geweest. 96 jaar is mooi, maar afscheid van iemand mooi doet evenveel pijn.
  Zeker wanneer dat afscheid niet kon verlopen zoals we dat graag hadden gedaan. Het troost ons dat je niet teveel hebt moeten afzien.

 21. Innige deelneming bij het overlijden van jullie moeder en grootmoeder.

 22. Innige deelneming en veel sterkte gewenst in deze periode.
  Afscheid nemen is niet loslaten maar is een andere manier van vasthouden.

  Yannick

 23. Christelijke deelneming bij het overlijden van jullie moeder. We zullen haar steeds herinneren als een fiere en goedgezinde vrouw die voor iedereen steeds goed wou doen. Dat alle woorden van troost een bron van kracht mogen zijn.
  Deraedt André – De Weghe Ingrid

 24. Eddy, William en familie. Oprechte deelneming bij het heengaan van jullie moeder. Veel sterkte en moed om door te gaan.
  Ik bewaar mooie herinneringen aan jullie moeder Paula.
  Afscheid nemen doet altijd pijn, maar weet dat een moeder altijd dichtbij blijft. Ze leeft verder in de liefde van haar kinderen.

 25. Beste William & Eddy en familie
  Mijn oprechte deelneming,
  Woorden kunnen een troost zijn,
  maar ’t is de tijd die het verdriet verzacht…
  Daarom voor nu, heel veel sterkte
  En voor de toekomst rust en kracht!!!
  hopelijk tot later eens, om wat bij te praten !!!
  Veel liefs,
  sabeth

 26. Onze welgemeende deelneming
  Veel sterkte aan de familie.

  Frans en Sonja
  Van Hemelrijck – Demesmaeker

 27. Aan Eddy en familie bieden wij onze innige deelneming aan bij het overlijden van jullie mama en grootmoeder Paula.
  Bewaar de mooie herinnerringen aan haar.
  Veel sterkte!! Hugo en Miet De Backer -Van Malderen

 28. beste Eddy en familie,

  onze deelneming bij het overlijden van uw moeder / schoonmoeder / grootmoeder.
  veel sterkte in deze moeilijk dagen.

  Marc Leon

Comments are closed.