Simonne Heymans

Weduwe van de heer Petrus Van Droogenbroeck

Geboren te Liedekerke op 4 mei 1936
en er in het WZC Sint-Rafaël overleden op 23 augustus 2018,
gesterkt door het gebed van de Kerk

Rouwbrief downloaden

Reacties:

 1. Oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie van Simonne

 2. Louisa en Eddy heel veel sterkte bij het overlijden van je moeder schoon en grootmoeder Dujardin Francis Van Droogenbroeck Margot

 3. Beste familie .
  we willen onze oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van je moeder Wat jullie voor haar gedaan hebben is prachtig geweest. Veel sterkte allemaal.
  Emmy Theo en Jo .

 4. Eddy en Louisa, Lily en kleinkinderen, mijn oprechte deelneming bij het heengaan van jullie mama en oma. Wegens ziekte kan ik spijtig genoeg niet naar de begrafenis komen. Lieve.

 5. Wij wensen Louisa, Eddy en familie veel sterkte en bieden jullie ons oprecht medeleven aan in deze zeer moeilijke periode. Men zegt : “een moeder verliezen”, maar troost je, ze zal steeds in je gedachten en je hart blijven leven. Koester alle herinneringen, het zal je helpen troost te vinden. Moge alle woorden van troost de leegte verzachten met blijvende herinneringen aan een bijzonder persoon. Onze excuses, door omstandigheden kunnen wij er zaterdag helaas niet bij zijn, maar “ons Simonneke” zal voor eeuwig in ons hart blijven.
  Annemie en Johnny Timmermans-Eeckhout

 6. beste Louisa en eddy

  Ook wij leven met U mee in die droevige omstandigheden,daarom bieden wij jullie onze welgemeende deelneming aan

  zeer genegen
  patrick en edith goegebeur-leuridan

 7. Beste Eddy en Louisa,
  Bij onze terugkeer uit verlof vernamen wij het overlijden van jullie lieve moeder Simonne aan wie wij eveneens de beste herinneringen hebben toen wij onze mama, Zulma, dagelijks kwamen bezoeken op Korenbloem. Wij zullen haar steeds herinneren met de woorden die zij steeds zei ; “loetekens” toen wij haar vroegen hoe het met haar ging.
  Jullie hoeven zich niet verdrietig te voelen want nooit hebben wij mensen gekend zoals jullie die dagdagelijks en meermaals per dag bij hun moeder waren. Wij zullen Simonne zeker gedenken met een vroom gebed en wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke en droevige dagen. Wij weten maar al te goed wat het betekent een ouder te verliezen waar men zielsveel van heeft gehouden.
  Nogmaals, veel sterkte !
  Luc en Francine Heymans-De Kempeneer

Comments are closed.