Johan Sonck

Zoon van Marcel(†) en Bertha(†) Sonck – Guldemont

Geboren te Ninove op 14 maart 1961
en overleden te Sint-Jans-Molenbeek op 13 mei 2021

Reacties:

 1. Dag Kameraad,

  Ik ga je vreugde en de sfeer die je in de groep bracht ongelooflijk hard missen.
  Bedankt voor de fijne momenten die we samen met jou mochten beleven en die liefdevolle knuffels dat je ons gaf. Hopelijk geniet je nu ten volle van de pizza, sandwiches met kaas en lekkere pap.

  Het ga je goed Sonckie!

 2. Veel sterkte aan de familie.

  Al uw vrienden van leefgroep
  Ter Linde – Dienze

 3. Johan mijne beste kameraad,

  Merci voor elke keer dat ik met jou mocht dansen, zingen, lachen, grapjes maken,..
  Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen.
  Jij laat zowel bij mij als in de leefgroep een grote leegte achter.

  Veel sterkte aan de familie.
  Justien Van Overstraeten

 4. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Johan, Wij wensen de familie veel moed en sterkte om het verdriet en de leegte te vullen met de mooiste herinneringen.
  H. Guldemont – Stefanie Wakker

 5. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie geliefd familielid Johan. Heel veel sterkte in deze droevige dagen. Martha Sonck- De Braekeleer en familie.

 6. Innige deelneming, bij het verlies van Johan. Godelieve, Herman en Monique Pots

 7. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Johan vanwege de familie Beeckmans-Sonck Juliette – Roosdaal.

 8. Beste familie,

  Ik wens jullie veel sterkte en moed in deze moeilijke periode.
  Moge de mooie herinneringen aan Johan jullie hart vullen met warmte. Ik ben er zeker van dat hij nog altijd een glimlach op jullie gezicht tovert als jullie aan hem denken of erover praten.
  Hier bij ons is Sonck gekend als de grote kameraad van Justien. Wat heeft ze genoten van zijn huwelijksaanzoeken en de ‘klik’ die er gewoon was tussen beiden.
  Veel sterkte!
  Mama van Justien

 9. Onze innige deelneming bij jullie verlies. Veel sterkte in deze moeilijke tijden

 10. We hebben je graag verzorgd, Johan, al hadden we dat graag heel veel langer willen doen! Je woonde amper een paar weken bij ons. We moesten elkaar eigenlijk nog leren kennen, elkaars vertrouwen winnen. Het moet overweldigend voor jou geweest zijn, ineens al die nieuwe mensen rond je, nieuwe begeleiding, een heel nieuwe omgeving. Je keek met grote ogen naar al die nieuwigheden maar je leek ons toch tevreden. In kleine stapjes wenden we aan elkaar, we leerden wat je fijn vond en wat niet, we kregen tips van je vertrouwde begeleiding uit De Spiegel en van je familie die al gauw op bezoek kwam. Zo waren we je langzaamaan aan het leren kennen tot je dan plots …
  Begrijpen doen we dit niet goed, Johan maar in teder verzorgende handen van onze verpleging en in een voor jou ontspannende houding -met een hand onder je hoofd- zuchtte je van ons weg. Heel rustig en vredig.
  Met onze bewoners komen afscheid nemen, lukt ons niet, maar samen met je familie, kennissen en vrienden uit De Spiegel, denken we op dit moment aan jou en maken we het even stil in onze groep.
  Het ga je goed, Johan en bedankt om toch even bij ons te zijn.
  Bewoners en begeleiding van Toendra

 11. Met verbazing en medeleven hebben wij het overlijden vernomen van Johan Sonck.
  Wij bewaren een zeer goede herinnering aan Johan en zijn ouders te meer omdat Johan samen met zijn vader zo lang als mogelijk was iedere zondag een bezoekje bracht aan ons in Roosdaal. Wij zullen Johan steeds in ons hart dragen en wensen veel sterkte aan de familie.

 12. Als vroegere begeleidster van Johan, wil ik aan de familie mijn oprecht medeleven betuigen bij zijn overlijden.
  Johan heeft het vaak niet gemakkelijk gehad in het leven, maar ik koester de herinnering aan de warme, vrolijk dansende en lachende ‘Sonckie’.

Comments are closed.