Jean-Claude Herrebosch

Geboren te Brussel op 16 september 1961
en overleden te Aalst op 13 oktober 2017

Rouwbrief downloaden

Reacties:

 1. Heel veel sterkte aan gans de familie. Vooral aan Ann en jonathan. Vanwege Hilde en Vincent xxx

 2. Innige deelneming voor zijn kinderen en kleinkindje, An en Joke.

 3. Ik heb je maar even gekend, maar je hoge aaibaarheidsfactor vergeet ik nooit. Ik hoorde enkel goeie dingen over jou via mijn lieve vriendin en zag reeds een mooie toekomst voor jullie beiden. Een liefdevolle toekomst waarin jullie elkaar konden steunen en liefhebben. Het heeft niet mogen zijn…. je zal gemist worden…. Het ga je goed… Veel moed aan de kinderen, kleinkinderen, Anneke en Joke en allen die hen zullen missen.

 4. Innige deelneming
  Moge goede herinneringen het verlies verzachten.

  ” Bloemen Cindy ”
  Ed. Schelfhoutstraat 7
  1770 Liedekerke

 5. Ik heb je maar een paar keer ontmoet maar ik zag direct dat je mijn beste vriendin enorm liefhad… rust in vrede

Comments are closed.